Pákai Öveges József Óvoda-Bölcsőde
Nova-Pillangó Mini Bölcsődei c csoport

Kisgyermeknevelő-gondozó: Marton Melinda
Dajkák: Tóth Ferencné ( Évi dadus)
Porkoláb Józsefné ( Ildi dadus)

A csoportunk mini bölcsődei csoportként működik. Az idei tanévben 5 kisgyermek jár a csoportunkba.
Minden kisgyermeket nagy szeretettel fogadunk, ezzel szeretnénk könnyíteni a szülőktől való elválást és élményekben, tapasztalatokban gazdag óvodai, bölcsődei éveket szeretnénk biztosítani számukra.
Örömmel figyeljük, hogy egyre önállóbbak, de mindig szívesen fogadják a felnőttek segítségét. Szeretik a mozgásos tevékenységeket, de leköti őket és szívesen végzik az ábrázoló-barkácsoló tevékenykedéseket is. Nagy hangsúlyt fektetünk a játékos mozgásra, a csoportszobában is lehetőséget biztosítunk egyszerűbb tornaszerekkel való játékra.
A szülők támogatásával minden nap lehetőségünk van gyümölccsel kínálni a gyerekeket. Arra törekszünk, hogy az étkezések alkalmával szívesen kóstoljanak meg új, ismeretlen ízeket.
Hagyományaink közé tartozik az óvodai élet során a születésnapok megünneplése, szüreti felvonulás, Mikulásvárás, Mikulásvonatozás, adventi készülődés, Télbanya égetés, farsangi mulatság, húsvéti tojáskeresés, anyák napja, gyermekhét, év végi kirándulás. A csoport nagy eseménye még az iskolába menő társak év végi búcsúztatása.
Minden gyermekünk szeret óvodába járni és jól érzik itt magukat!

Csoport hírek:

Nincs jelenleg aktuális csoport hír!

video